Search
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
Filter by Kategorier
Äckligt gott
Andra länder
Bli full
Djur
Husman
Kök
Mat
Munchies
Okategoriserade
Prat
Utomhus
Växter
Filter by Tags
Check/uncheck all
ägg
älg
amerikansk mat
anka
anklever
asiatisk mat
bläckfisk
bondbönor
bönor
brittisk mat
bröd
buljong
burmesisk mat
chili
chutney
cikoria
citron
curry
dessert
dipp
drink
fisk
fläsk
fritera
frukost
gin
glass
glutenfritt
gråärter
grekisk mat
grilla
gryta
högrev
husmanskost
inälvsmat
indisk mat
insekter
insektsmat
italiensk mat
julmat
karibisk mat
kebab
kinesisk mat
knivar
köks
köksutrustning
koreansk mat
korv
krabba
kyckling
lamm
lax
mackor
majs
mexikansk mat
mispeläpple
mjölmask
munchies
musslor
mynta
myrägg
myror
nigeriansk mat
nöt
ost
paj
panamamat
paprika
påskmat
pasta
persisk mat
peruansk mat
picknick
pilgrimsmusslor
pommes frites
potatis
produkter
rädisor
räkor
ris
risotto
sallad
salsa
sås
selleri
sill
skaldjur
sniglar
soppa
sött
sous vide
strömming
svamp
syrsor
teknik
tester
texmex
thailändsk mat
tips
torsk
tryffel
turkisk mat
vakuumpackare
vardagsmat
vegan
vegetariskt
vietnamesisk mat
vilt
zucchini

Sous vide – en sammanställning

0
Delningar
KÖK

Sous vide – en sammanställning

sous vide

För fyra år sedan skrev jag en bloggserie om sous vide på Bara riktig mat. Det var dags att uppdatera de posterna lite då det kommit till en massa ny utrustning under de här åren. Dessutom ha intresset för sous vide i det närmaste exploderat sedan dess.

Jag var tidig med sous vide (åh vad duktig du är Anders, så duktig) och satt och laborerade redan runt 2011 med labutrustning som jag då hade lånat hem från universitetet. Sedan har intresset gått upp och ner och även om jag kan tycka att tekniken är lite osexig så finns det enorma fördelar med sous vide för flera olika råvaror. Mia planerar lite löst att testa på bläckfisk, så räkna med att det kommer en bloggpost om det så småningom.

Bloggseriens fyra delar är:

1. Bakgrund
2. Teori
3. Packningsutrustning
4. Uppvärmningsutrustning

De gamla inläggen ligger kvar på Bara riktig mat då det är dit googlingar leder. Den här nystartade bloggen är givetvis inte så bra kompis med Google än. Det kommer förmodligen ändras då Feeders blivit lite mer etablerat. Då kommer jag nog plocka bort posterna från Bara riktig mat.

Gå gärna in och gilla Feeders Facebooksida. Där kommer vi länka till alla blogginlägg, diskutera, tipsa och babbla i största allmänhet.