Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Om Feeders

The feeder provides the gainer with an abundant supply of food, either to encourage weight gain or simply for delight in the act of feeding.

– Wikipedia

Vi kunde inte låta bli att lägga in den definitionen från Wikipedia. Den här bloggen handlar dock inte alls om snuskiga böjelser för matning, inte heller handlar den om fågelmatare eller frisyrer. Den handlar rätt och slätt om bra mat. Namnet då? För oss har det flera lager av positiva associationer. Vi lämnar dem outtalade och fokuserar på maten.

Feeders består av Mia Peterson och Anders Johansson som båda bor i Uppsala. Vi lärde känna varandra via sociala medier, inledningsvis p g a ett stort gemensamt intresse för matlagning, men sen har vi blivit riktigt goda vänner och vi slås ofta av hur lika vi är – med bra precis samma fel, brister och så klart superkrafter.

Vi drivs av ren passion och det hoppas vi kan genomsyra känslan i bloggen. En målsättning är att inte komma med pekpinnar utan istället försöka inspirera till att äta bättre mat. Visst sjutton lagar vi mat länge och drar oss inte för att ha ingredienslistor som är långa som ett skapligt imponerande reproduktionsorgan, men det betyder inte att det bara kommer skitjobbig mat på bloggen.

Hos oss kommer du hitta allt matäventyr bland insekter, tarmar, fötter och rötter, till husmanskost, vardagsmat och mat från andra länder. Hoppas att du är sugen på gränslös mat.

Det finns möjlighet att kommentera blogginläggen och vi har även en sida på Facebook, Feeders Facebooksida. Där lägger vi ut information om nya inlägg på bloggen, gör vardagliga uppdateringar om mat och matlagning, skapar händelser – och diskuterar allt möjligt med dig och andra besökare!

Kom ihåg att vi bara har ett liv, ett stackars jävla liv. Det ska ju vara sjutton om man ska sabotera det genom att äta tråkmat, ha ångest över mat eller inte ta sig tid att njuta av mat. Bra mat behöver inte alls vara dyr, men man kan nog kosta på sig att lägga lite tid och tanke på den.

Sociala medier

Bloggens Instagram: @feeders.se

Bloggens Facebooksida

Mia

Instagram: @dinkompismia
Twitter: @dinkompismia

Anders

Instagram: @bara_riktig_mat
Twitter: @andersarsenik

Upphovsrätt

Bilder, texter och logotyp på denna blogg är upphovsrättnings skyddade och namnet Feeders® är ett registrerat varumärke. Skulle du av någon anledning vilja använda recept eller bilder så får ni fråga först, vi är inte omöjliga men det beror på vad du har för syfte med det.

Integritet

I Feeders integritetspolicy står hur vi hanterar dina personuppgifter och integritetsfrågor generellt.