Search
Generic filters
Exact matches only

Om Feeders

hjärta

The feeder provides the gainer with an abundant supply of food, either to encourage weight gain or simply for delight in the act of feeding.

– Wikipedia

Vi kunde inte låta bli att lägga in den definitionen från Wikipedia. Den här bloggen handlar dock inte alls om snuskiga böjelser för matning, inte heller handlar den om fågelmatare eller frisyrer. Den handlar rätt och slätt om bra mat. Namnet då? För oss har det flera lager av positiva associationer. Vi lämnar dem outtalade och fokuserar på maten.

Hos oss hittar du allt från matäventyr bland insekter, tarmar, fötter och rötter, till husmanskost, festmat och vardagsmat från hela världen. Hoppas att du är sugen på gränslös mat!

Feeders består av Mia Peterson och Anders Johansson som båda bor i Uppsala. Vi lärde känna varandra via sociala medier, inledningsvis p g a ett stort gemensamt intresse för matlagning, men sen har vi blivit riktigt goda vänner och vi slås ofta av hur lika vi är – med bra precis samma fel, brister och så klart superkrafter.

Vi drivs av ren passion och det hoppas vi genomsyrar känslan i bloggen. Vi vill inspirera till att laga och äta bättre mat, pekpinnar får andra hålla på med. Vi har bara ett liv, ett stackars jävla liv. Det ska ju vara sjutton om man ska sabotera det genom att äta tråkmat, ha ångest över mat eller inte ta sig tid att njuta av mat.

Prata med oss!

Feeders Facebooksida och @feeders.se på instagram lägger vi ut information om nya blogginlägg och gör en massa vardagliga uppdateringar om mat och matlagning. Och besvarar frågor och diskuterar allt möjligt med dig och andra besökare så klart! På Facebook har vi även gruppen Feeders matprat där du kan ansöka om medlemskap. Vi har även varsin sida med en personlig presentation och kontaktuppgifter. Där kan du läsa mer om oss.

Press och samarbeten

För förfrågningar om intervjuer, föreläsningar, samarbeten och liknande, kontakta oss gärna i direktmeddelande på instagram @feeders.se eller på bloggens mejl info@feeders.se.

Upphovsrätt

Bilder, texter och logotyp på denna blogg är upphovsrättnings skyddade och namnet Feeders® är ett registrerat varumärke. Skulle du av någon anledning vilja använda recept eller bilder så får ni fråga först, vi är inte omöjliga men det beror på vad du har för syfte med det.

Integritet

I Feeders integritetspolicy står hur vi hanterar dina personuppgifter och integritetsfrågor generellt.