Search
Generic filters
Exact matches only

Just nu inspireras vi av…

0
Delningar
PRAT

Just nu inspireras vi av…

hjärta

Matresor på internet är vår specialitet och sanning att säga är det lätt för vem som helst om du klarar lite köksengelska.

Oavsett vad du tänker på för land i världen så kan du nästan säkert hitta en blogg som handlar om just det landets mat. I regel hittar du en förbaskat bra blogg på engelska också som verkligebn kan ge dig inspiration.

Sen har vi det där med att planlöst leta. Det som säkert de flesta gör. Vad ska jag laga egentligen på lördag? Det är just där man behöver tips på roliga matbloggar. Något nytt att kasta sig in i och undersöka. Här kommer några tips från oss.

Mias tips

Skog till bord
En svensk blogg på tidningen Lands bloggportal, med fokus på vilt, svamp, bär och annat skogsskördat. ”Jag vill beskriva vägen mellan skog och bord. Från skott till tallrik.” skriver Katarina Ekeström som har bloggen. Och det gör hon både inspirerande och insatt, och utan att man behöver snubbla runt bland utlagda pekpinnar.

Woks of life
En matintresserad amerikansk-kinesisk familj bloggar en väldigt massa kinesiska rätter helt enkelt, roliga rätter utan att vara alltför krångliga. Inspirerande recept som är lätta att agera på.

Anders tips

Daring Gourmet
Inget speciellt tema utan bara rakt av bra. Hon dyker rejält i olika länders matkulturer och gör det med den äran. Jag har inspirerats väldigt mycket av henne när jag lagat mat den senaste tiden

Homesick Texan
Texmex- och sydstatskäk i bästa förpackningen. Helvete vad bra den här bloggen är. Min enda invändning är att det finns lite väl många sötsaker där, men å andra sidan finns det ju mycket mer av annat och jag behöver ju inte läsa om sötsakerna. Vad fan gnäller du om Anders?