Search
Generic filters
Exact matches only

Gäst i podcast

0
Delningar
PRAT

Gäst i podcast

podcast

I mellandagarna var jag gäst i en podcast – Jobba jobba jobba – som drivs av Elin Sobczak. Vi drack GT och snackade mat i drygt en timma och det var enormt trevligt. Jag har aldrig varit med i en podcast förut så det var lite halvnervöst, både innan och efteråt och det tog ett par dagar efter att den publicerades (den 15 januari) innan jag faktiskt vågade lyssna själv. Jag är i alla fall förbannat nöjd och jag tycker det märks på inspelningen att vi hade roligt när vi snackade.

Vi pratade om matfoto, hur man lurar på folk ett tungt lökberoende, tomatsåskokning med mera. Dessutom svor jag typ hela tiden och kallade folk för jävla idioter. Sånt som man bör prata om i en pod med andra ord.

Podcasten hittar du överallt där du hittar poddar, t ex här.