Alltså ibland, varför krångla till det? Särskilt när livet är extra stökigt, extra bra eller kanske extra allt. Jo jag älskar matkrångel, lever för det snudd på! Men stundtals är det så skönt med sånt som bara är svingott utan att man behöver ägna det en tanke, varken när man lagar eller äter. Som pommes med dipp. Jag slutar prata nu.
Gå gärna in och gilla Feeders Facebooksida. Där kommer vi länka till alla blogginlägg, diskutera, tipsa och babbla i största allmänhet.
Ingredienser
Pommes på vilket sätt du nu föredrar.
1 burk löjrom, 50-100 g sisådär. Forellrom är också gott, snyggt dessutom!
1 burk smetana eller gräddfil
Hackad rödlök
Hackad dill
Hackad gräslök
Några droppar citron
Lite nymald svartpeppar
Gör så här
1. Häll smetana eller gräddfil i en fin skål.
2. Lägg på löjrom, dill och en eller båda sorters lök.
3. Pressa några droppar citron över löjrommen.
4. Mal över lite svartpeppar.
5. Fixa pommes på valfritt vis.
6. Soffan?