Search
Generic filters
Exact matches only

Sous vide – en sammanställning

0
Delningar
KÖK

Sous vide – en sammanställning

sous vide sammanställning

För fyra år sedan skrev jag en bloggserie om sous vide på Bara riktig mat. Det var dags att uppdatera de posterna lite då det kommit till en massa ny utrustning under de här åren. Dessutom ha intresset för sous vide i det närmaste exploderat sedan dess.

Jag var tidig med sous vide (åh vad duktig du är Anders, så duktig) och satt och laborerade redan runt 2011 med labutrustning som jag då hade lånat hem från universitetet. Sedan har intresset gått upp och ner och även om jag kan tycka att tekniken är lite osexig så finns det enorma fördelar med sous vide för flera olika råvaror. Mia planerar lite löst att testa på bläckfisk, så räkna med att det kommer en bloggpost om det så småningom.

Bloggseriens fyra delar är:

  1. Bakgrund
  2. Teori
  3. Packningsutrustning
  4. Uppvärmningsutrustning

De gamla inläggen ligger kvar på Bara riktig mat då det är dit googlingar leder. Den här nystartade bloggen är givetvis inte så bra kompis med Google än. Det kommer förmodligen ändras då Feeders blivit lite mer etablerat. Då kommer jag nog plocka bort posterna från Bara riktig mat.

Gå gärna in och gilla Feeders Facebooksida. Där kommer vi länka till alla blogginlägg, diskutera, tipsa och babbla i största allmänhet.