Search
Generic filters
Exact matches only

AVSLUTAD: Tävla om komplett utrustning för Sous Vide!

2
Delningar
PRAT

AVSLUTAD: Tävla om komplett utrustning för Sous Vide!

tävling

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Vi är otroligt glada att kunna presentera en tävling i samarbete med The Kitchen Lab och Hippie de Luxe! Tävlingen har ett fantastiskt bra pris, en komplett utrustning för att laga mat Sous Vide, värd 3500 kronor. Otroligt va? Man kan fanimej lita på Feeders, här blir det inga tacokit, värdelösa mandoliner eller annat trams utan riktigt rejäla grejer.

Så här deltar du i tävlingen

  1. Gilla Feeders Facebooksida.
  2. Gilla tävlingsinlägget på facebooksidan.
  3. Skriv i kommentarsfältet på inlägget vad du helst skulle vilja laga Sous Vide.

Du kan enbart tävla på ovanstående sätt. Tävlingen startar den 31 augusti och pågår till och med den 9 september. Vinnaren presenteras den 14 september (håll koll på inboxen för privata meddelanden i Facebook).

Vad sjutton är sous vide, kanske du undrar Här finns en rätt omfattande sammanställning om tekniken.

Vad gäller priset så har vi inga som helst problem att stå för dess höga kvalitet, annars skulle vi inte göra det här. Anovas sous vide-cirkulatorer har länge varit de populäraste för tekniken och vakuumpackaren från Dinamika är bland det bästa som finns. Vi kommer att blogga ett produkttest av vakuumpackaren under veckan.