Search
Generic filters
Exact matches only

Valvaka med mat från hela världen

0
Delningar
PRAT

Valvaka med mat från hela världen

valvaka

Valvaka och smått stigande ångest. På Feeders gör vi som alltid när ångesten kommer rullande – vi lagar mat. Mat på vårt vis med hjärta och inspiration från olika håll och tider, mat under förändring.

Inget är beständigt och varför skulle det ens vara något att sträva efter? Ska vi sitta på våra pinnstolar och skyffla i oss kalops varenda dag? Kalops är fantastiskt gott, men det räcker ju inte. Vi vill ha nya intryck, mota tristess, växa lite! Och förutsättningar ändras. Stagnation skrämmer oss mer än lite krångel på vägen framåt.

Det kanske krävs en del optimism för att våga sig på att laga surströmming på japanska eller tro att man kan förbättra ostfondue. Och ok, allt nytt kanske inte blir så förbannat gott. Men bara för att lutfisktacosen blev äcklig så kan vi ju inte sluta kombinera och experimentera. Alternativet är inte evig kalopslycka, alternativet är stagnation. Och vem fan kan, utan att flacka med ögonen, påstå att världen var bättre innan kebabpizzan?

Nåväl, ett val blir det i vilket fall. Och då behövs mat. Vi bidrar med några matförslag. Eller så gör du bara gröt och saltsill i hopp om att allt ska vara som förr. Ditt val.

Hälsningar
Mia och Anders

Urval av mat till valvaka