Search
Generic filters
Exact matches only

Bjud på turkisk buffé

0
Delningar
MAT

Bjud på turkisk buffé

Nu är påsken äntligen över och vi kan börja med vettig mat igen. Personligen är jag inte alls speciellt förtjust i att laga vare sig julmat eller påskmat och jag tycker sällan att jag har något att egentligen bidra med i receptväg. Nu kan jag äntligen skriva om maten jag älskar istället och jag har varit inne på turkisk mat en tid. Här har ni en liten enkel buffé att plocka ifrån.

Turkisk mat ja… Ni har kanske märkt att det varit förbaskat mycket Turkiet från min sida den senaste tiden och det är exakt så jag funkar. Jag snöar in, läser massor och lagar mat. Turkiet visade sig ha enormt spännande mat och jag tror inte jag är klar än. Men nu tänker jag att jag kan samla ihop recepten lite och försöka locka er till att smälla ihop en buffé. Ät tills ni storknar och ha sedan matlådor för all evighet framåt.

Gå gärna in och gilla Feeders Facebooksida. Där kommer vi länka till alla blogginlägg, diskutera, tipsa och babbla i största allmänhet.

Kadinbudu köfte – Saftiga turkiska köttbullar

Patlican kebab

Turkisk sallad på rivna rädisor och tahini

Fasulye pilaki – ljummen turkisk bönsallad

Musseldolma (Midye Dolma)

Turkisk ugnsrostad potatis