Search
Generic filters
Exact matches only

Feeders fyller 1 år!

0
Delningar
PRAT

Feeders fyller 1 år!

fyller år

För exakt ett år sedan så publicerade vi vår blogg. Då hade vi i och för sig matat på med inlägg ett par veckor så det skulle finnas lite att kolla på från början. Det var en rätt så lång process att komma igång. Ingen av oss gillar att göra något halvdant och vi hade många och långa samtal om hur vi ville ha det. Anders svåger Oskar gjorde ett utmärkt jobb med sidan och sen körde vi.

Fy fan vad vi är nöjda! Det kanske är lite oklädsamt att skryta men det skiter vi i. Vi älskar namnet, loggan och designen. Allt är Mia och Anders rakt igenom. Vi gör som vi vill med innehållet och arkivet vi byggt upp under det här året består av 369 inlägg. I snitt ett om dagen alltså… Det är tokigt och nästan så man inte tror på det. Men vi funkar på det sättet, vi är snabba och intensiva och trots att vi båda har krävande jobb så finns tiden för det vi älskar allra mest – mat.

Gigantiskt varmt tack!

Tack till alla er som följer oss, delar våra inlägg och pratar mat med oss! Utan er skulle vi skrika rakt ut i rymden och det är fasen inte så jävla roligt. Vi har vuxit och vuxit under året och målet är så klart världsherravälde. Fortsätt gärna hjälpa oss med det. Vissa tänker att de vill bli styrda av en upplyst despot, men vad sägs om två galna, passionerade och babbliga matbloggare? Inte så jävla illa va?

Puss

Mia och Anders