Search
Generic filters
Exact matches only

Gran & tonic

0
Delningar
MAT

Gran & tonic

Det är alltid så himla mycket att göra den här tiden på året. Men det är ju nu livet är som vackrast och jag bara förtvinar om jag inte hinner uppleva det. Jag behöver det.

Jag promenerade till jobbet i morse, jag tror det är runt åtta kilometer dit. Bortsett från nån eländig tråkkilometer utmed en ful väg är det en alldeles ljuvig promenadväg, delvis utmed Fyrisån. Kungsängsliljor, bäver, hägg, syren, sädesärla… Tom kungsfiskare ser jag längs vägen.

Det är nåt hela tiden under maj, det blommar, doftar, det ändras. Just nu snöar det jordgubbsglass och kottarna är klarröda på granarna. I kväll sitter jag i trädgården med en enkel drink och bara tar in hur vackert allt är.

Ingredienser

Gin
Lite granskottsirap
En skvätt campari
Tonic

Is, helst en stor snygg isbit med färska grankottar i

Gör så här

Häll allt över isen i ett snyggt glas. Sätt dig i kvällssolen och glo på våren.