Search
Generic filters
Exact matches only

Sprid oss så blir vi glada

2
Delningar
PRAT

Sprid oss så blir vi glada

sprid oss

Hej vänner! Vi har nu varit igång med Feeders i lite drygt två månader och på den tiden har vi publicerat 150 inlägg. Mia och Anders kör liksom inte med måttlighet. Vi vet att det tar tid att bygga upp en följarskara till en blogg, men vi är så förbaskat otåliga och därför ber vi om hjälp. Sprid oss!

Vi är faktiskt väldigt nöjda med det vi gjort hittills. Vi är nöjda med design och hur vi väljer att ta oss an mat och recept. Visst begriper vi att vår mat är lite mer utmanande än i många andra matbloggar, men det är också så vi vill ha det. Det finns liksom ingen anledning att publicera recept som det redan finns tusen av på svenska.

Vi tjänar inte en spänn på det här, tvärtom, och vi drivs bara av en rejäl kärlek till mat och en önskan att folk ska hitta inspiration att göra sitt ätande lite bättre. Pekpinnar ger vi fan i, ”hälsosam mat”, rawfood och såna där dumheter kan andra ägna sig åt. Vår uppgift är att laga god mat (och myror).

Tycker ni att vi är bra och att bloggen är läsvärd så snälla rara, dela oss. Prata med vänner, twittra lite, sprid på Facebook eller tvinga folk under vapenhot.

För nya besökare

Har du nyss hittat hit? Du kan läsa om bloggen här, om Mia under den här länken och om Anders här. De sex inläggen nedan är några av våra populäraste bloggposter och kanske kan visa lite på vad vi gillar att skriva om.

För att följa oss kan ni lämpligen följa våra twitter- och instagram-konton (adresserna hittar ni i länkarna till oss ovan) och följ/gilla gärna vår Facebooksida också.