Search
Generic filters
Exact matches only

Bánh mì med Char Sui på vildsvinskotlett

0
Delningar
MAT

Bánh mì med Char Sui på vildsvinskotlett

Bánh mì

Bánh mì är en vietnamesisk macka som nog de flesta matintresserade testat någon gång. Normalt använder man oxbringa i den men jag har valt att korsa den lite med kinesiskt och använda Char Sui istället. Char Sui är kantonesiskt tillagat fläsk och jag använde vildsvinskotlett men vanligtvis är det givetvis tamgris som används. Du MÅSTE laga det köttet.

Det här är på allvar den bästa macka jag någonsin gjort. Allt är liksom perfekt med den och det fina är att jag är så ödmjuk kring det ☺️.

Jag orkar inte skriva så mycket mer efter att jag gjorde inlägget kring själv köttet så ni får hålla tillgodo med receptet bara.

Mer mackor på Feeders

Vi har fler recept på mackor. Här är vårt arkiv.

Ingredienser

4 mackor

4 hamburgerbröd
4 tsk majonnäs
4 tsk hoisinsås eller ännu hellre rejält reducerad marinad från när du gjorde köttet
500 g ganska tunt skuren Char Sui
sriracha
rejält med picklade rättika och morot
massor med färsk koriander

Gör så här

  1. Bred ut majonnäs på botten av brödet och klicka sedan på hoisinsås eller reduktionen av marinaden.
  2. Lägg på oanständigt mycket kött på varje macka och ringla över sriracha.
  3. På med picklad rättika och morot och avsluta med en näve koriander.
  4. Serveras med rostad broccoli och minst en öl var.