Search
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
Filter by Kategorier
Äckligt gott
Andra länder
Bli full
Djur
Husman
Kök
Mat
Munchies
Okategoriserade
Prat
Utomhus
Växter
Filter by Tags
Check/uncheck all
afrikansk mat
ägg
älg
amerikansk mat
anka
anklever
asiatisk mat
aubergine
bläckfisk
blogg
bondbönor
bönor
brittisk mat
bröd
bukkake
buljong
burmesisk mat
cassava
chili
chutney
cikoria
citron
colombiansk mat
curry
dessert
dipp
dominikansk mat
drink
dumplings
fågel
fisk
fläsk
fransk mat
friterat
frukost
garlic roast
gin
glass
glutenfritt
gråärter
grekisk mat
grilla
grillat
gryta
haitisk mat
hjärta
högrev
höst
hummer
husmanskost
inälvsmat
indisk mat
insekter
insektsmat
italiensk mat
jakt
japansk mat
julmat
karibisk mat
kebab
kinesisk mat
kitchenlab
knivar
köks
köksutrustning
koreansk mat
korv
krabba
kräftor
kreolsk mat
kyckling
kycklinglever
lamm
lax
mackor
majs
mexikansk mat
mispeläpple
mjölmask
munchies
musslor
mynta
myrägg
myror
nigeriansk mat
nöt
nudlar
orientalisk mat
ost
ostron
oxsvans
paella
paj
panamamat
paprika
påskmat
pasta
persisk mat
peruansk mat
picknick
pilgrimsmusslor
pommes frites
portugisisk mat
potatis
produkter
råbiff
rädisor
räkor
recept
ren
restmat
ris
risotto
rökning
saker vi älskar
sallad
salsa
sås
schweizisk mat
selleri
sill
skaldjur
skogen
snaps
sniglar
soppa
sött
sous vide
spansk mat
stek
street food
strömming
svamp
svensk mat
sydamerikansk mat
syrsor
tävling
teknik
tester
texmex
thailändsk mat
tips
tomat
torkat kött
torsk
tricks
tröst
tryffel
turkisk mat
vakuumpackare
vardagsmat
vegan
vegetariskt
vietnamesisk mat
vilt
vitlök
zucchini

Sprid oss så blir vi glada

2
Delningar
PRAT

Sprid oss så blir vi glada

sprid oss

Hej vänner! Vi har nu varit igång med Feeders i lite drygt två månader och på den tiden har vi publicerat 150 inlägg. Mia och Anders kör liksom inte med måttlighet. Vi vet att det tar tid att bygga upp en följarskara till en blogg, men vi är så förbaskat otåliga och därför ber vi om hjälp. Sprid oss!

Vi är faktiskt väldigt nöjda med det vi gjort hittills. Vi är nöjda med design och hur vi väljer att ta oss an mat och recept. Visst begriper vi att vår mat är lite mer utmanande än i många andra matbloggar, men det är också så vi vill ha det. Det finns liksom ingen anledning att publicera recept som det redan finns tusen av på svenska.

Vi tjänar inte en spänn på det här, tvärtom, och vi drivs bara av en rejäl kärlek till mat och en önskan att folk ska hitta inspiration att göra sitt ätande lite bättre. Pekpinnar ger vi fan i, ”hälsosam mat”, rawfood och såna där dumheter kan andra ägna sig åt. Vår uppgift är att laga god mat (och myror).

Tycker ni att vi är bra och att bloggen är läsvärd så snälla rara, dela oss. Prata med vänner, twittra lite, sprid på Facebook eller tvinga folk under vapenhot.

För nya besökare

Har du nyss hittat hit? Du kan läsa om bloggen här, om Mia under den här länken och om Anders här. De sex inläggen nedan är några av våra populäraste bloggposter och kanske kan visa lite på vad vi gillar att skriva om.

För att följa oss kan ni lämpligen följa våra twitter- och instagram-konton (adresserna hittar ni i länkarna till oss ovan) och följ/gilla gärna vår Facebooksida också.