Search
Generic filters
Exact matches only

Vi firar Pride med kärlek och matsnusk!

1
Delningar
PRAT

Vi firar Pride med kärlek och matsnusk!

pride

Govänner, det är dags för Pride och givetvis vill även vi på Feeders vara med och fira! Det är väl egentligen självklart att vi alla ska ha rätt att vara oss själva, älska, attraheras av och ha sex med vem fasen vi vill och hur vi vill, så länge det finns en ömsesidighet så klart. Men visst är det värt att både bevaka och fira den självklarheten?

Den som vill kan försöka könsbestämma hjärtan. Det gör inte vi, vi äter dem. Och vi ger er recepten.

Vi älskar ju mat, om än inte på just det viset, så matsnusk och kärlek blir vårt bidrag. Här samlar vi några recept som vi tycker passar till Pride på lite olika vis, mer eller mindre självklara. Cassava fries? Transfetter så klart! Sucuk? Alltså, använd fantasin… Och vi vet att vi kan vara en smula ekivoka bitvis, kanske t o m går lite över gränsen. Men hur sjutton ska man veta var gränserna går om man inte testar dem?

/Mia & Anders