Search
Generic filters
Exact matches only

Påskmat vi känner för

0
Delningar
PRAT

Påskmat vi känner för

Som julen fast med vårväder! Och utan stressen att hitta en massa julklappar och laga det perfekta julbordet. För visst är det väl så? Påsken är full av traditioner, men är ändå lättare och friare. Påskägg till ungarna är väl enda måstet, och så ägg i nån form. Gärna traditionell påskmat som lax och lamm, sill hör väl till, våriga grönsaker… Men lite som man känner för.

Därför älskar vi påsken! Vi väljer våra favoriter bland det traditionella och fyller på med lite allt möjligt annat gott.

Vi har sammanställt en lista över påskmat, i ganska vid tolkning. Den inkokta laxen, sillen, ägghalvorna finns med så klart. Men lite roligare. Våra ägg är röda, svarta, japanska, ovärpta och rökta. Laxen smakar citrus eller kryddigt jamaicanskt. Lammet är franskt, persiskt, italienskt… Och potatisen är nyförälskad.

God påsk önskar Mia och Anders!