Search
Generic filters
Exact matches only

Påskmat i pandemitider (igen)

0
Delningar
PRAT

Påskmat i pandemitider (igen)

Förra året hette vår påskmatsbloggpost Påskmat i pandemitider och vi ser väl ingen anledning direkt att ändra på ett vinnande koncept. Vi byter inte ens bilden.

Däremot orkar vi inte prata mer om pandemin nu utan fokuserar helt på maten. Påsken är en bra högtid då det känns lite mindre traditionsbundet än jul. Självklart har ni säkert vissa traditioner hemma hos er som man inte ruckar på och är ni från Skåne så kan man ge sig fan på att de traditionerna är lite knäppa också :). Vi tänker i alla fall att man inte kommer undan ägget, det hör till påsen. Sen ska det smaka vår om maten och helst en massa smått och gott.

Här nedan hittar ni en massa recepttips på saker som passar hemskt bra på påskbordet.

/Mia och Anders