Search
Generic filters
Exact matches only

Super bowl!

0
Delningar
PRAT

Super bowl!

Football

Dags för super bowl, finalmatchen i NFL!! Ett av världens största årliga sportevenemang med hur många miljoner som helst som sitter vid tv:n och biter på naglarna av spänning. I år är det Kansas City Chiefs som möter San Francisco 49ers på Hard Rock Stadium i Florida. Uppesittarkväll natten mot måndag alltså! Du behöver fyra viktiga saker utöver själva matchen:

  • Bra sällskap i tv-soffan
  • Öl
  • A shitload of food!
  • Hett starkt kaffe till tröttdagen efter…

Vi har plockat ihop våra bästa tips på mer eller mindre amerikanska snacks att välja mellen. Och det kommer rassla in några till under helgen, för vi känner självklart vårt ansvar när det kommer till slafs att sopa i sig framför tv:n.

/Mia och Anders