Search
Generic filters
Exact matches only

Äntligen höstmat!

0
Delningar
PRAT

Äntligen höstmat!

Höstmat i skogen

Man kan gnälla över hur sommaren blev, eller så kan man vältra sig i allt som är bra just nu på hösten: Maten och naturen! Höstmat innebär långkok på vilt, långa skogsturer med korgar fulla av svamp, färska skaldjur, och nyskördade grönsaker i mängder. Att vara ute i skogen, kanske grilla korv, och komma in till nånting värmande att dricka med ett doftande långkok på spisen är för jäkla underbart, även om vädret är skit och att göra-listan hånskrattar.

Eller, om man är mindre tvångsmässigt positivt lagd, så kan man trösta sig med varm soppa och en drink när förkylningshelvetet slår en på käften utan hänsyn till kallregn, ungarnas läxa och projektrapporten som ska vara inne på tisdag.

Vi petade ihop några höstfavoriter som vi själva njuter av nu. Hoppas de kan pigga upp hösten även för er.

/Mia och Anders