Search
Generic filters
Exact matches only

Super bowl LV

0
Delningar
PRAT

Super bowl LV

Football

Äntligen äntligen nåt från USA som inte handlar om politik! Nåt som bara är kul. Det är dags för den 55:e upplagan av super bowl, finalmatchen i NFL!! Ett av världens största årliga sportevenemang med hur många miljoner som helst som sitter vid tv:n och biter på naglarna av spänning. I år spelar precis som förra året Kansas City Chiefs som då vann hela tjohejet. De möter Tampa Bay Buccaneers på Raymond James Stadium i Tampa, Florida. Buccaneers spelar på hemmaplan alltså, wow!

Uppesittarkväll natten mot måndag med andra ord! Vi har plockat ihop våra bästa tips på mer eller mindre amerikanska snacks att välja mellan. För snacks är en nödvändighet, många och överdådiga! Detta är ju en mathögtid mer än nånting annat.

/Mia och Anders